« februari 2018 »
februari
MaDiWoDoVrZaZo
Personal tools
U bent hier: Home / Nieuwsbrief / 2015-3, Eerste schaakavond, IJSCO en nieuwe schaakclinics

2015-3, Eerste schaakavond, IJSCO en nieuwe schaakclinics

De eerste schaakavond is geweest en er zijn nieuwe schaakclinics ingepland.

2015-3, Eerste schaakavond, IJSCO en nieuwe schaakclinics

07-04-2015

Met een opkomst van zes kinderen een geslaagde eerste lesavond voor SV De Stelling

Met een opkomst van 6 kinderen is de eerste schaakles geslaagd. Met een toets is het niveau van de kinderen bepaald waar de opvolgende theorieles op is afgestemd, Daarna volgde de twee partijen voor de IJC (Interne Jeugd Competitie). De stand in de IJC is hier te zien.
Volgende week 9 april is de volgende les.

We hopen natuurlijk op meer kinderen die willen komen proeflessen en lid willen worden van schaakvereniging De Stelling.

Pjotr Dam, lid van schaakvereniging De Stelling behaalt tweede plaats bij Pallas in Deventer.

Pjotr Dam heeft op het IJSCO schaaktoernooi van DSG Pallas in Deventer 5 van de 7 partijen gewonnen. Er waren nog 2 kinderen met 5 punten, dus een barrage (wedstrijd op tijd; 5 minuten!) moest uitsluitsel geven wie de nummers 1, 2 en 3 zouden zijn. Pjotr verloor en won hier een wedstrijd en behaalde hierdoor een tweede plaats in de F groep! Pjotr van harte gefeliciteerd!
Ook Karsten heeft een mooi debuut op de IJSCO toernooien. Hij won al 3 van de 7 partijen. Een erg nette prestatie!

Schaakclinic voor groep 5 op de Paasbergschool

Er zijn nieuwe schaakclinics ingepland voor Paleis Eigenwijs - Koningskinderen en met Basisschool de Paasberg. In april zijn er schaakclinics ingepland voor groep 5 en 6 van de Paasbergschool. In mei/juni is er een schaakclinic ingepland voor groep 4 van de Paasbergschool.
In mei is er ook een schaakclinic ingepland voor Paleis Eigenwijs (kinderen van de Marlijn en de Mariënborn) van BSO Koningskinderen.

This is Schools Diazo Plone Theme